5 жовтня Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» провів засідання завідувачів відділень спеціальності 181 «Харчові технології» на тему «Педагогіка співробітництва в умовах цифровізації освітнього процесу».
Наш заклад освіти представляли Ю. Л. Богатирьова й А. М. Горобей. Учасники круглого столу обговорили важливі питання стандартів фахової передвищої освіти, використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому середовищі закладів освіти та співпраці закладів освіти для створення електронних освітніх ресурсів. 🖥💻🖱
Богатирьова Ю. Л. презентувала електронний підручник з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», над яким працювала продовж двох років. Такий електронний підручник дає можливість зробити викладання навчального матеріалу системним, яскравим та переконливим.👩🎓👩🏫💯