А час летить від вечора до рання – в минуле вже немає вороття, глава, що називається «Навчання», стає сторінкою «Дорослого життя».04 лютого 2022 року відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста студентам групи ТХ-18-09-1.
З вітальним словом до випускників звернулася директор коледжу Карина Юріївна Шерстюкова, яка побажала випускникам реалізації їхніх планів і задумів, впевненості у своїх силах, а також зазначила, що отримана ними кваліфікація техніка-технолога харчового виробництва завжди була і є тією, що має попит. Вітаючи випускників, Карина Юріївна запевнила, що отримані знання дадуть їм можливість зробити перший крок у доросле життя і продуктивно працювати задля процвітання нашого міста та країни. З почесною місією вручення подяки адміністрації та педагогічному колективу ВСП «МФК ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського» завітала керівник піцерії «Мокопіцца», Міщенко Алла Олександрівна. Підприємство є партнером і базою практики нашого закладу освіти. Також свої вітання випускникам та подяку коледжу за підготовку висококваліфікованих фахівців передало керівництво відомої усім містянам кнайпи «Bier Keller».
Під час урочистого заходу було започатковано традицію передачі символуАсоціації випускників ВСП «МФК ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановсбкого» представникам випускної групи. Випускниця спеціальності «Харчові технології» 2020 року – Коновка Катерина, запросила новоспечених випускників до Асоціації, відзначивши, що вона має на меті зміцнення зв’язків між випускниками, студентами та педагогічним колективом, реалізацію навчальних, соціально-економічних та виробничих напрямків розвитку закладу освіти. Щира і невимушена атмосфера панувала в цей день, адже кожен зі студентів залишить частинку своєї душі в рідному коледжі. А ми запам’ятаємо вас, дорогі наші випускники 2022, такими юними, красивими, креативними, талановитими, зі світлими очима й однією дружньою студентською родиною.